-női férfi és gyermek fodrászat

-csillogó hajszíneit és frizuráit az ALFAPARF Milano és YELLO  professzionális fodrász termékeivel készíti el,

termékeivel minden hajtípus ápolására szolgál

 

 

 

 

ALFAPARF Milano:

 

Immáron 16 évvel ezelőtt alakult meg a Hair-Line Kft. fodrászkellékek- és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozó vállalat, mely indulásától kezdve igazi színfoltnak számít a hazai szépségipar palettáján. A siker kulcsa sok tényező együtteseként fogalmazható meg, mégis a vásárlók igényeinek kielégítését gondoljuk legfőbb feladatunknak.

1993-ban, magyarországi kisvállalatként indulva nem volt könnyű dolgunk a nagy multinacionális cégekkel és már befutott vállalkozásokkal szemben, hiszen minden tapasztalat nélkül vágtunk bele a szépségipar meghódításába, de legalábbis egy szeletének térnyerésébe. Apránként, a fodrászokat-kozmetikusokat személyesen megszólítva haladtunk, ezáltal megismerve mindenkit, legfőképpen a munka mögötti embert, a termékek felhasználóját. Erényünknek tartjuk, hogy ezt a jól bevált szokásunkat mind a mai napig őrizzük, hiszen honnan máshonnan kaphatnánk biztosabb visszajelzéseket munkánkkal, és az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, mint tőlük.

-további professzionális termékpaletta: Yello, WELLA,

-menyasszonyi és alkalmi frizurák és kontyok

-a legmodernebb női és férfi hajvágási technikák

-hajfestések, melírozás, satírozás

-fonások: különleges minták, modern és klasszikus technikák, fonott kontyok!

-elfogadható árak

 

-HAJHOSSZABBÍTÁSOK!

-hajfelvarrás

A hajhosszabbításról...

...a hajfelvarrás egy nagyon bevált tradícionális módszer, hogy gyönyörű dús és hosszú hajat varázsoljunk fodrász segítségével alig néhány óra alatt. A vendég saját hajából apró fonatot készítünk körben a tarkó közelében és ehhez a fonathoz rögzítjük a póthajat. Tartóssága 1,5-2 hónap együtt nő le az eredeti hajjal. A póthaj a lenövés után újra felhasználható csak újra a tőhöz kell illeszteni!A frizura kibontva és összefogva is tökéletes és természetes hatást biztosít.

 

 

 

 


 Árlista feltöltés alatt!

 


 

vissza a címoldalrabatostudio.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!